MHP NE YAPTIĞINI BİLİR

MHP NE YAPTIĞINI BİLİR

MHP Aydın İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan olağan ilçe başkanları toplantısında , önceki dönem il başkanı Burak Pehlivan'a plaket verildi.

2019 yılında yapılan çalışmaların istişare edildi toplantıda konuşma yapan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Milliyetçi Hareket Partisi ne yaptığını bilen, ne söylediğini bilen, nereye ulaşmak istediğinin bilincinde olan muazzam bir fikir ekolü, köklü bir siyaset okuludur. Nişan almazsanız vuramazsanız. Hedef koymazsanız ulaşamazsanız." dedi.

 

Burak Pehlivan'ın teşkilata teşekkür ettiği konuşmasının ardından plaket ve çiçek verildi. Burak Pehlivan'a teşekkür eden İl Başkanı Haluk Alıcık, "Ülkücü, dava adamı, inanç ve iman adamı değerli kardeşim, Aydın Ülkü Ocakları Başkanlığı ve MHP Aydın İl Başkanlığı görevlerini; sürekli hareket halinde, sürekli bir adım önde MHP anlayışı içinde başarı ile yapan Uzun Efemiz, Yürekli Efemiz Sayın Burak Pehlivan'a şahsım ve teşkilatlarım adına teşekkür ediyor, kutlu davamıza güçlü hizmetlerinin devam edeceğine olan inancımla sağlıklı, mutlu ömür diliyorum” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler