MHP’li Pehlivan, milletvekili gibi karşılandı

MHP’li Pehlivan, milletvekili gibi karşılandı

Seçim çalışmalarına Bozdoğan’da devam eden MHP Aydın Milletvekili Adayı Burak Pehlivan, adeta milletvekili gibi karşılandı.

Vatandaşların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Pehlivan, Millet İttifakı’na tepki göstererek, “Aydınlı hemşehrilerimiz, Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta Osmanlı tokadını enselerine indirip, bulundukları o altılı masanın bakacaklarını kırıp altlarındaki sandalyelerini çekçektir” dedi.

MHP Aydın Milletvekili Adayı Burak Pehlivan, seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Son durağı Bozdoğan olan Pehlivan’ı, Altıntaş Mahallesi’nde vatandaşlar, meşalelerle karşıladı. Vatandaşların milletvekili gibi davranıp, sevgi gösterisinde bulunduğu Pehlivan, mahalle kahvehanesinde Muhtar Yüksel Çankaya ve vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet etti. MHP İlçe Başkanı Ahmet Tevfik Uzkut, Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Akkaya, Bozdoğan Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Sarıoğlu ve bir grup partilinin eşlik ettiği Pehlivan, çarpıcı açıklamalara imza attı. Türkiye’nin tarihi bir eşiğin dönüm noktasında olduğunu belirten Pehlivan, “Herkes konuşacağını konuştu. Şimdi karar necip Türk milletinin. Büyük Türk milleti de 14 Mayıs günü sandıkta hakem olarak gerekli müdahaleyi yapacak, ak mı kara mı, hilal mi haç mı, Habil mi Kabil mi bunun kararını verecek. Bu noktada da sizlerin yaşanan olayların farkında olduğunuzu ve gereken cevabı vereceğini biliyoruz” dedi. Cumhur İttifakı’nın 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde, Türk milletinin sinesinden doğduğunu dile getiren Pehlivan, Millet İttifakı’nı ise ‘zillet ittifakı’ olarak nitelendirerek, hedef aldı.

“ZİLLET İTTİFAKI PKK VE FETÖ İLE İÇ İÇE”

CHP’nin Atatürk’ün çizgisinden çıktığını, kendilerine ‘Türk milliyetçisi’ diyen İYİ Parti’de de Türk milliyetçisini fazla göremediklerini dile getiren Pehlivan, “İYİ Parti ve CHP’nin başını çektiği zillet ittifakının peşine bizce etkisiz eleman olan Gelecek Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve DEVA Partisi takılmıştır. O da yetmedi. Zillet ittifakı PKK ve FETÖ ile iç içedir. Altılı masanın üstüne HDP’nin bugünkü adıyla YSP’nin yani terörün siyasi uzantısı olan partinin girdiğini, Amerika ve İngiltere’nin de müdahale ettiğini görüyoruz” diye konuştu.

HAİNLİKLE SUÇLADI

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’ı hainlikle suçlayan Pehlivan, Sancar’ın “Bir oy YSP’ye, bir oy Kılıçdaroğlu’na” açıklamasını yaptığını söyledi.

“HAİNLERE, ZALİMLERE GEÇİT VERMEYECEK”

Pehlivan, Cumhur İttifakı’nın vatan ittifakı olduğunun altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Biz, Türk milliyetçileriyiz. Benim liderim ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyor. Bu yola, derdimiz devlet, derdimiz millet, derdimiz vatan, derdimiz bayrak diyerek çıktık. Cumhur İttifakı’nın içinde hiçbir pazarlık yoktur, gizlilik yoktur, duruşu bellidir. Aydınlı hemşehrilerimiz hainlere, zalimlere geçit vermeyecektir. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta Osmanlı tokadını enselerine indirip, bulundukları o altılı masanın bakacaklarını kırıp altlarındaki sandalyelerini çekçektir.”
Kandil’den Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteklenmesi yönünde açıklamaların geldiğini anlatan Pehlivan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Cumhur İttifakı’nın ise doğru yolda ilerlediğini söyledi.

“SANDIKLARI PATLATARAK SEÇTİRMEMİZ LAZIM”

Vatandaşlardan Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan ve MHP’ye destek isteyen Pehlivan, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrardan seçtirelim. Erdoğan’ın önderliğinde ‘Lider ülke Türkiye’ ve ‘Milliyetçi Türkiye’ sloganları ile 2023 hedefine ulaştıktan sonra, 2053 ve 2071 hedeflerine gidelim. Cumhurbaşkanımız seçilmezse, MHP ve AK Parti’nin parlamentoda olması neye yarar? Önceliğimiz sayın cumhurbaşkanımızı sandıklarda açık ara farkla, sandıkları patlatarak seçtirmemiz lazım. Bu noktada da sizlerin oylarınıza talibiz. MHP’yi de mecliste güçlü bir şekilde desteklemenizi istiyoruz. Sizi iyi ve kötü günlerinizde yalnız bırakmadık. Sizin de bizi 14 Mayıs’ta yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz” şeklinde konuştu. Vatandaşlar, Pehlivan’ın konuşmasını dikkatle dinleyerek, destek sözü verdi.

whatsapp-image-2023-05-03-at-10-24-11.jpeg

whatsapp-image-2023-05-03-at-10-24-07.jpeg

resim-2023-05-03-124920806.png

resim-2023-05-03-124926554.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler