Özel'e vatandaşlar sordu: HÜDA-PAR, AK Parti'nin koynundaysa HDP, CHP'nin neresinde?

Özel'e vatandaşlar sordu: HÜDA-PAR, AK Parti'nin koynundaysa HDP, CHP'nin neresinde?

CHP’li Özgür Özel, Aydın’da yaptığı konuşmada AK Parti’nin HÜDA-PAR ile olan ilişkisini eleştirirken HDP’nin verdiği açık desteği es geçmesi eleştiri konusu oldu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Özel, daha sonra AK Parti’yi eleştirdi.

AK Parti’nin HÜDA-PAR ile yol yürümesine vurgu yapan Özel, “Şimdi şunu bir netleştirelim efendim. Millet İttifakı’nda kim var, burada olanlar var. Listeler belli. Seçilenler belli, hiçbir sorun yok kefiliz. Peki Cumhur İttifakında, bunlar altı partiydi. Bir kolunda BBP, diğer yanında Yeniden Refah Partisi diğer kolunda MHP var. Peki diğeri nerede Hüdapar, nerede? MHP kolunda, Hüdapar, koynunda. Kendi listelerinde. Hüdapar kim? Türk bayrağı olmasın diyen HÜDA-PAR.” ifadelerini kullandı.

“CHP’NİN YÜZDE 2 ALDIĞI YERDE KILIÇDAROĞLU’NA NASIL YÜZDE 62 OY ÇIKTI”

Özel’in, HÜDA-PAR eleştirisi sosyal medyada kısa sürede yankı buldu. Sosyal medyada bazı kullanıcılar, “Tamam, HÜDA-PAR AK Parti’nin koynunda ama HDP, CHP’nin neresinde? Bakın CHP’nin Van başta olmak üzere birçok doğu ilinde oyu yüzde 2’leri geçmezken, bu seçimde Kılıçdaroğlu’na yüzde 60 üzerinde oy çıktı. AK Parti Hüdapar’ı meclise soktu da, Kılıçdaroğlu kimlerin oyuyla ülkeyi yönetecek bundan haberi yok galiba. Her mitingde Öcalan’ı serbest bırakacaklarını söyleyen HDP’lilerin oylarıyla mı ülke yönetecek.” yorumlarında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler