Tamamı bağış ile yapıldı

Tamamı bağış ile yapıldı

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, hastanede inşaatı halen devam eden yoğun bakım ünitesi bölümünün hayırseverlerin yardımı sayesinde hayata geçirildiğini belirtti.

Koronavirüs, hastanelerde yoğun bakım ünitelerinin önemini bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Yüzlerce hastanenin uzun süreler boyunca dolup taştığı, yoğun bakım ünitelerinde yer bulunamadığı salgın döneminde harekete geçen Nazilli Devlet Hastanesi (NDH) yetkilileri, 2020 yılının Kasım ayında, kentte bulunan 2 sanayi kuruluşunun önderliğinde, hastaneye yoğun bakım ünitesi alanı kazandırılması için çalışmalara başladı.

Projenin son durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan NDH Başhekimi Engin Tetik, çalışmaların ve inşaatın tamamının bağışlar sayesinde gerçekleştiğini belirtti. 20 yatak kapasiteli ünitenin inşaatının tamamlanmasıyla Aydın halkının da rahat bir nefes alacağını söyleyen Tetik, "Pandemi döneminde Kasım 2020 den günümüze Nazillimizin 2 değerli sanayi kuruluşu önderliğinde başladığımız yoğun bakım inşaatı projesinde sona geldik. Bunla beraber 80 kalem tıbbi cihaz bağışı ile önderlik gösteren kıymetli Nazillili gönlü zengin halkına çok teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin. Bu hizmetlerin yaklaşık bedeli 3.5 Milyon TL olup bu bedel tamamıyla Bağış kültürü ile hastanemize kazandırılmıştır. Nazilli ve ilimizin yoğun bakım ihtiyacında 2.düzey 20 yatakla ek olan bu hizmet bu konuda ilimize de rahat bir nefes aldıracaktır. Hizmetlerimize devam edeceğiz.. Çok yakında yine hastanemizde olmayan Bi hizmetin daha temelini atmış olacağız. Teşekkürler Nazilli." diye konuştu.

whatsapp-image-2021-06-07-at-17-03-10.jpeg

whatsapp-image-2021-06-07-at-17-03-09-1.jpeg

whatsapp-image-2021-06-07-at-17-03-09.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler