SOSYAL MESAFE YOK YILBAŞI HEYECANI ÇOK

SOSYAL MESAFE YOK YILBAŞI HEYECANI ÇOK

Yaklaşan yılbaşı öncesi alışverişe çıkan Aydınlı vatandaşlar, çarşı ve pazar alanlarına akın etti. Oluşan kalabalıkta koronavirüs önlemlerinin yok sayıldığı göze çarptı.

Yaklaşan yılbaşı nedeniyle alışverişe çıkan Aydınlı vatandaşlar koronavirüs önlemlerini yok saydı. Yılbaşında uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi hazırlıklarını tamamlama telaşıyla sosyal mesafeye önem göstermedi.

whatsapp-image-2020-12-29-at-15-30-07.jpeg

Aydın'ın Efeler ilçesinde her hafta Salı günleri kurulan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği salı pazarında da vatandaşların kurallara uymadığı göze çarptı. Yağmurlu hava nedeniyle bir an önce alışveirşlerini bitirme telaşına kapılan Aydınlı vatandaşlar, sosyal mesafe kurallarına uymadığı hatta bazı vatandaşların maske kuralına da uymadığı göze çarptı.

whatsapp-image-2020-12-29-at-15-30-042.jpeg

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan ve şehrin merkez noktalarından olan Zafer Meydanı çevresinde de vatandaşların yoğun şekilde bulunduğu gözlemlendi.

whatsapp-image-2020-12-29-at-15-30-041.jpeg

Alışveriş yapmak isteyen vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu market önlerinde de sosyal mesafe kurallarına uyulmadı.

whatsapp-image-2020-12-29-at-15-30-04.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler