Vali Canbolat’tan AGC’ye iade-i ziyaret

Vali Canbolat’tan AGC’ye iade-i ziyaret

Aydın Valisi Yakup Canbolat, göreve başladıktan sonra kendisini ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile geçtiğimiz ağustos ayında Bursa’dan Aydın Valiliği’ne atanan Yakup Canbolat, AGC yönetimi ile bir araya geldi. Vali Canbolat, göreve başladıktan sonra kendisini ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten AGC yönetimine iade-i ziyarette bulundu. AGC Başkanı Ferdi Uzun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Canbolat’ın ziyaretinde AGC üyeleri de yer aldı. Bir saat süren ziyarette AGC Başkanı Uzun, çalışmalar hakkında Canbolat’ı bilgilendirdi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Canbolat, kentte devam eden ve yapılması planlanan kamu yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Basını önemsediğini kaydeden Canbolat, her zaman Aydın basınının yanında olduğunu ifade etti. Uzun ve yönetim kurulu ile üyeler, Canbolat’a ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler