Yunus Timleri neler yakaladı neler...

Yunus Timleri neler yakaladı neler...

Son dakika.. Haberler.. Haber Aydın.. Aydın.. Son dakika Aydın haberleri.. Aydın haberleri.. Ajans Aydın.. Aydın haber.. Son haberler.. Haber.. www.ajansaydin.com Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Ajans Aydın’a abone olun

Aydın'da çeşitli suçlardan aranan 55 şahıs yakalanırken, 3 bin karton da sigaraya el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timleri kent genelinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında, aralarında kasten öldürme suçundan 23 yıl, bilişim sistemleri yoluyla dolandırıcılık suçundan 20 yıl 2 ay, uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından 18 yıl 6 ay, yabancının ülkede kalmasını sağlamak suçundan 11 yıl hapis cezası bulunan şahıslarında olduğu toplam 55 aranan şahsı yakaladı.

Ekipler çalıntı 2 çalıntı aracı bulurken, 2 farklı kişiden de 3 bin adet kaçak sigara ele geçirdi. Yunus Timleri kent genelinde 27 farklı hırsızlık olayını aydınlatarak 12 şüpheliyi yakalandı. Bu şüphelilerden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan ekipler, Cumhuriyet Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir kıraathaneye baskın düzenledi. Baskında kumar oynamak için kullanılan bir çok materyale ve 8 bin 30 lira kumar parasına el koydu. Ayrıca kumar oynayan şahıslara toplamda 20 bin 275 lira para cezası kesti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler