AYDIN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DE AŞI OLDU

AYDIN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DE AŞI OLDU

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz de Çin'den gelen CoronaVac aşısını vuruldu.

Çin menşeili CoronaVac aşısı bugün itibariyle Türkiye'de bulunan sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlandı.

Sabah saatlerinde yapılan açıklamaya göre Aydın'da bulunan birçok hastanede ki sağlık personellerine koronavirüs aşısı uygulanmaya başlandı. Aydın Devlet Hastanesi ve Nazilli Devlet Hastanesi'nde uygulanmaya başlanılan CoronaVac aşısı, koronavirüs salgınının önüne geçilebilmesi için Türkiye'de yeni bir umut oldu.

whatsapp-image-2021-01-14-at-11-41-29.jpeg

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz'e de koronavirüs aşısı vuruldu. Müdürlükten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Aydın ilimizde Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda tüm birimlerimiz de gerekli dijital ve fiziki altyapı çalışmaları tamamlanarak kamu özel ve üniversite sağlık çalışanları COVID-19 aşılama çalışmaları başlamıştır.
 
İlimizdeki tüm hemşerilerimizin Covid 19 riski ortadan kalkana kadar gerek tedavi ve filyasyon gerekse de aşılama çalışmalarındaki hassasiyetlerimiz en üst düzeyde devam edecektir."


whatsapp-image-2021-01-14-at-11-31-461.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler