Aydın'da 3. doz aşılama başladı

Aydın'da 3. doz aşılama başladı

Aydın'da, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sağlık çalışanları ile 50 yaş ve üzerindekilere 3. doz aşı uygulanmasına başlandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, COVID-19 ile mücadele kapsamında iki doz aşı olmuş 50 yaş ve üzerindekiler ile sağlık çalışanlarının istedikleri aşıyla üçüncü dozlarını olmak üzere randevu alabileceklerini bildirmişti. Aydın kent genelinde 3. doz aşı randevularını alan 50 yaş ve üzerindeki vatandaşlar ile sağlık çalışanları, bugün sabahın erken saatlerinden aşı merkezlerinin yolunu tuttu. Randevularını alarak hastanelere gelen vatandaşlar, zaman zaman aşı polikliniklerinin önünde yoğunluk oluşturdu.

Aydın'da 3. doz aşısını yaptıran vatandaşlardan biri de Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley oldu. Yaşı itibari ile aşıya hak kazanan Soley'in aşı yaptırdığı sırada çekilen fotoğrafları, Karacasu Kaymakamlığı'na ait sosyal medya hesabından paylaşıldı. Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Sayın Kaymakamımız Ahmet Soley de 3. doz biontech aşısını yaptırarak sırası gelen tüm vatandaşlarımızın sağlıkları için aşılarını yaptırmalarını istedi"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler