Aydın'da Testi Pozitif Çıkan 13 Hastadan Sevindirici Haber

Aydın'da Testi Pozitif Çıkan 13 Hastadan Sevindirici Haber

Aydın’da koronavirüs testi pozitif çıkan 13 vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu ve 2-3 gün içerisinde taburcu edileceği öğrenildi.

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Kemer Mahallesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla bir araya gelen aile üyelerinin 13’ünde koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından testi pozitif çıkan 13 kişi yetkililer tarafından kontrollü bir şekilde hastanede tedavi altına alındı. 

 

3 GÜN SONRA TABURCU OLACAKLAR

 

Öte yandan yaklaşık 10 gün önce vatandaşların testinin pozitif çıktığını belirten yetkililer, “Olay yeni değil. Ayrıca binayı karantinaya almadık. İlk günden bu yana tüm hastalarımızı hastanemizde tedavi altına aldık. Hepsinin sağlık durumu gayet iyi. 2-3 gün sonra tamamı taburcu edilecek. Ayrıca temas ettikleri diğer vatandaşlarımıza da ulaşarak onlara da gerekli kontrolleri gerçekleştirdik. Aydınlı vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun” ifadelerine yer verdi. 

 

HASTALARIMIZIN GENELİ İL DIŞI TEMASLI

 

Aydın’da son 1 haftadır yeni vaka görülmediğinin altını çizen yetkililer, “Yeni ortaya çıkan vakalarımız il dışı temaslı. Yani geçen hafta Muğla’dan gelirken ilimizde kaza yapan bir tır şoföründe koronavirüs tespit edildi. Hastanemizde tedavi altında şuan. Bunun dışında ilimiz birçok ile göre oldukça başarılı bir çalışma yürütüyor. Vaka sayımız şuanda 170 civarında ve genelinin sağlık durumu iyi” ifadelerini kullandı.

 

HABER: İNAN GÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler