AYDIN'DA UMUT VEREN GELİŞME

AYDIN'DA UMUT VEREN GELİŞME

Aydın genelinde koronavirüs vaka sayılarının düşmeye başlamasının ardından Aydın Devlet Hastanesi'nde ki pandemi servislerinin sayısı azaltılmaya başlandı.

2019 yılının ikinci yarısında Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve 10 Mart 2020 tarihinden itibaren Türkiye'de de görülmeye başlanan COVID-19 virüsü bugüne kadar 25 bin 736 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden oldu. 2 milyon 400 binden fazla kişiye bulaşan hastalık nedeniyle kısıtlamalar ve önlemler hayata geçirildi.

Türkiye genelinde ki hastanelerde, koronavirüse yakalanan hastaların bakımı için açılan pandemi servisleri, sağlık çalışanlarının yoğun emekleri sayesinde salgında ki ölüm sayısının artmasının önüne geçti. Aydın'da da yüzlerce vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan hastalıktan olumlu gelişme Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Onur Türkkan tarafından açıklandı.

Türkkan kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ADH'de ki pandemi servislerinin sayılarının azaltılmaya başlandığını duyurdu. Türkkan, “Hastanemizde Kovid-19 Servisi olarak hizmet vermekte iken vaka sayılarının azalması ile Karma Servis olarak belirlenen servislerimizin tadilat ve boya işleri yapılmaktadır." dedi.

whatsapp-image-2021-01-30-at-14-51-26.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler