Başkan Kaplan'dan Bodrum'a yardım çıkarması

Başkan Kaplan'dan Bodrum'a yardım çıkarması

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Muğla’ya bağlı Bodrum’da yangından zarar gören alanlardaki gönüllü vatandaşlar ve yangın söndürme ekipleri için belediye tarafından temin edilen acil ihtiyaçların bizzat ulaştırılmasını sağladı.

Beraberindeki belediye ekipleriyle birlikte Bodruma’a giden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Bodrum’dan kendisine iletilen talepleri, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, AK Parti Bodrum Kadın Kolları Başkanı Sevda Akpınar ve AK Parti Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Burak Gödekmerdan'a teslim etti. Başkan Gökmen’e geçmiş olsun dileklerini ileterek Mumcular - Mazı mevkiinde söndürme çalışmaları devam eden  yangınla ilgili de yerinde incelemelerde bulunarak bilgi alan Başkan Kaplan, yangının bir an önce kontrol altına alınarak söndürülmesi dileğinde bulundu. 

"Bizi Çok Mutlu Ettiniz" 

Yangın söndürme ekiplerine geçmiş olsun dileklerini iletip çalışmalarında kolaylıklar da dileyen Başkan Kaplan, Koçarlı halkı olarak Bodrum’un yaralarını sarmak için her daim göreve hazır olduklarını söyledi. Başkan Kaplan ayrıca Başkan Gökmen ile yangın söndürme çalışmaları için seferber olan Kızılay ekiplerine de acil ihtiyaç malzemelerinin taşınması konusunda da yardım etti. Başkan Kaplan'a ihtiyaç duydukları malzemelerin vakit kaybedilmeden temin etmeleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Gökmen, "Acil ihtiyaç duyduğumuz malzemeleri gün içinde size iletmemizin ardından bizzat kendiniz getirerek bizi çok mutlu ettiniz. Hemşerilerimiz ve yangın söndürme ekiplerimiz adına size çok teşekkür ediyorum" dedi. 

"Hepimize Geçmiş Olsun" 

Bodrum’un yaralarını hep birlikte sarmak için göreve hazır olduklarını belirten Başkan Kaplan, "Yanan ormanlarımız hepimizin ciğerini yaktı. Bu bir vahşettir, diyecek söz bulamıyorum. Buna yürek dayanmaz. Aydınlı hemşerilerimiz sizlere geçmiş olsun dileklerini iletiyor. İmkanlarımız elverdiği ölçüde daima emrinizdeyiz. Şimdilik acil ihtiyaçlar olarak buraya bizden talep edilenleri getirdik. Diğer yerlere de yardımlarımız sürecek. İnşallah tez zamanda gerek Bodrum'da gerekse diğer yerlerimizdeki yangınlar da acilen kontrol altına alınarak söndürülür. Hepimize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2021-08-03-at-18-47-44-2.jpeg

whatsapp-image-2021-08-03-at-18-47-44-1.jpeg

whatsapp-image-2021-08-03-at-18-47-42-2.jpeg

whatsapp-image-2021-08-03-at-18-47-43-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler