O mahallelerde oturanlar dikkat!

O mahallelerde oturanlar dikkat!

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Kuşadası, Sultanhisar ve Efeler, Çine, Köşk’e ilçelerine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre Kuşadası, Sultanhisar ve Efeler, Çine, Köşk’e ilçelerine bağlı birçok mahallede yarın kesinti yapılacak. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım' olarak açıkladı.

Firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

13 Ekim Perşembe günü saat 09.00 ile 15.30 arasında Kuşadası İlçesine bağlı, 564, 546, 548, 550, 551, 565, 592 no’lu Sokakları Kasım Yaman 1 ve 2. Sokakları Olive Grove Sitesi, Cihan Sitesi, Gürsel Sitesi, Beylikçi Sitesi, Nergizkent Sitesi, Vizyon Park Sitesi, Kotan Delixum Villaları, Hazal Kütahyalılar Sitesi, Ada Marin Villalarının tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

13 Ekim Perşembe günü saat 10.00 ile 14.00 arasında Sulatanhisar İlçesine bağlı, Salavatlı Mahallesi ve Azaplı Mevkiisinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

13 Ekim Perşembe saat 10.00 ile 15.00 arasında Efeler İlçesine bağlı, Yağcılar Mahallesi, Evciler Mahallelerinin tamamında Elektrik kesintisi yaşanacak.

13 Ekim Perşembe saat 10.00 ile 15.00 arasında Çine İlçesine bağlı Soğanlı Mahallesinin tamamında Elektrik kesintisi yaşanacak.

13 Ekim Perşembe saat 11.00 ile 12.00 arasında Köşk ilçesine bağlı, Çarşı Mahallesi, Gamze Sokağı, Mesut Sokağı, Gabay Sokağı, Türkoğlu Sokağı, Sağlık Ocağı Sokağı,  Tomurcuk Sokağı, Şen Sokağı, Menekşe Sokağı, Petek Sokağı, Sağlık Sokağı, Ozan Sokağı, Mahmut Şen Bulvarının tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler